top of page

De behandelingen bestaan uit een volledige lichaamsmassage door ritmische, gestructureerde aanrakingen zodat je conditie optimaal verbetert: fysiek en mentaal. De behandeling maakt het gelukshormoon oxytocine vrij en stimuleert de werking ervan. 

Door de aanraking ontspan je volledig. Je onthaast en voelt je geheeld en verbonden, waardoor je sterker en meer open in het leven staat. Je komt weer in contact met je eigen lichaam, functies van organen herstellen zich, je immuunsysteem wordt sterker en als je pijn hebt, wordt deze verlicht.

Kortom, je komt fysiek en mentaal in balans, wordt kalm en rustig. Hierdoor ben je ook beter in staat om te communiceren met anderen en je band met geliefden (ouders, kinderen, partners) verstevigt.

 

Zowel kinderen als volwassenen zullen resultaat merken van deze behandeling. Je hoeft geen specifieke klachten te hebben, het is ook heerlijk als ontspanning. De effecten van een behandeling houden ongeveer 2 dagen aan. Om te werken naar een stabiele balans wordt een complete kuur van 10 behandelingen aangeraden, waarbij de effecten weken tot maanden aanhouden.

 

Een behandeling kost 65 euro per keer. Mocht je een afspraak niet kunnen nakomen, annuleer of wijzig deze dan minimaal 48 uur tevoren. Afspraken die niet bijtijds zijn verzet, worden in rekening gebracht.

Wish2Connect is aangesloten bij beroepsorganisatie CAT. De behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

bottom of page